Pernille Elvirose, selvstændig erhvervsdrivende –signaturebyelvirose

Min oplevelse og beskrivelse af at være i rummet med NEO-anlægget struktureret vand.

Jeg havde i længere tid mødt mennesker i forskellige sammenhænge der talte om ”energirummet” og samtidig igen bekendt med struktureret vand, både smagt det oplevet effekten af indtagelsen, uden egentlig at gå dybere ind i den viden der ligger bag. Nu opstod endnu en situation hvor jeg igen blev bekendt med NEO, energi og struktureret vand, denne gang blev det min tur til at undersøge det nærmere.

Jeg bliver inviteret ind i ”energirummet” bliver med nærvær og ro placeret i dejlig stol der med et bliver til en liggestol dejlig pude der støtter mit baghoved, et tæppe bliver tilbudt og jeg føler mig heldig en time for mig selv og der er andre end mig selv der sørger for jeg har det godt, jeg er vant til at være på den anden side –  i mit arbejdsliv hvor jeg åbner rum for meditation blandt andet.

Døren lukkes og anlægget starter en stille lyd af vand der bliver roteret, jeg vælger at læne mig ind i mig selv med lukkede øjne og bare slappe af og nyde ikke at skulle noget den næste time.

Jeg oplever meget hurtigt en behagelig træthed afslappethed og let summen i mit hoved. Meget hurtigt bliver min krop meget tung og nu summer det i hele kroppen. Jeg oplever en insisterende energi der hverken er for meget eller lidt, helt meditations bekendt, dog en mere kropslig en af slagsen, jeg er vant til meditation og jeg føler mig let i hovedet, selv om kroppen nu er så tung at jeg nærmest ikke kan eller nærmere vil flytte på mig, lige indtil tiden er fløjet 55 min er gået og jeg må flytte på mig. Jeg er opmærksom på en klarhed i mit hoved klarhed i mine øjne, summen i tungen og ret tørstig.

Jeg summer i nogle dage og oplever en særlig intensitet i mine tanker og særlig klarhed, jeg vil gerne have en proces og er meget nysgerrig! Jeg oplever ikke jeg kommer de næste gange fordi jeg har skavanker eller vil ændre noget særligt, jeg er mere bevidst om den effekt anlægget har på min hjerne, jeg er efter de næste gange stadig tung i kroppen på den helt særlige afslappet måde, igen oplever rummet som et særligt meditationsrum, med en ubeskrivelig kraftfuld energi, ubeskriveligt men ikke svært at udtrykke og mærke i hele kroppen og i mit sind. Indimellem oplever jeg at min krop restituere uden at jeg var bevidst om det behov, måske nok det vigtigste for mig, at jeg rent faktisk kan indtage min plads i energirummet og opleve og føle anlægget går direkte i forbindelse med hele mig, jeg må bare være tilstede og læne mig, jeg er meget optaget af det meditationsniveau jeg kan være på ved min blotte tilstedeværelse og åbenhed.

Jeg er bekendt med oplevelsen og følelsen af energi resonans fra både sauna, lyd & musik meditation blandt andet. Jeg oplever NEO anlægget og rummet giver mig den form for energi boost og restitution, jeg ellers udelukkende oplever når jeg opholder mig i bjergene og naturen, ikke at det nogensinde vil kunne erstatte det, men jeg er opmærksom på hvilken effekt det kan have i mit liv ind i mellem andre og andet jeg elsker at gøre og være i. Bestemt en proces jeg vil være i, i længere tid nu da jeg er blevet nysgerrig på hvor meget jeg kan opnå mentalt. Jeg har tidligt i mit liv oplevet nogle store chok, hvilket har haft effekt på min hjerne ind i mellem, jeg er meget åben og tror det vil kunne få mig et nyt sted hen, i sammenhæng med de andre skønne ting jeg har opbygget gennem de sidste godt 20 år.

Energi er så let at genkende og mærke og dog så svært at beskrive, dog er det alligevel nok det mest naturlige at beskrive som en oplevelse!

Yvonn Djervad

Jeg har haft sclerose siden 2000, men er en af de heldige, der har det godt med min sclerose i øjeblikket.

En af grundene tror jeg, er at jeg er begyndt på NEO-terapi (struktureret vand).

Efter at jeg er begyndt med det, kan jeg mærke forbedringer på flere områder.

Jeg har fået en længere gangdistance, uden at få dropfod og spasmer, og bevæger mig lettere nu, end jeg har gjort de sidste 20 år. Blandt meget andet som jeg ikke har kunnet er, at gå på tæer, gå på hæle og gå på siden af foden. Jeg kan også hoppe uden at jeg går i spasmer, hvilket var noget af en sejr at opdage.

Jeg har fået meget mere energi, og kan bedre overskue mine daglige gøremål, men også planlægninger længere fremme. Jeg har mere energi, og har et større overblik.

Min øje-hånd koordination er blevet forbedret, og det gør at jeg kan bevæge mine finger hurtigere og mere sikkert. Det har jeg nytte af på mange måder, blandt andet når jeg spiller klaver.

Det gælder også min finmotorik, som gør at jeg har lettere ved at tråde en nål.

Jeg er blevet meget bedre til at omstille mig hurtigt, for eksempel når en aftalte ting laves om i sidste øjeblik. Jeg bliver heller ikke så let forvirret, og har en større koncentrationsevne.

I det hele taget er næsten alle de udfordringer jeg havde i form af spasticitet, migræne, spændinger i benene og berøringssensitivitet forsvundet eller er blevet mindsket væsentligt.

I forhold til min medicin har det betydet at jeg tager færre piller både de faste og dem jeg bare tog ind imellem.

Men det vigtigste for mig er, at jeg hverken har spasmer eller migræne, efter jeg er begyndt på NEO-terapi

 

Nynne Gudmann, ejer af Power Training ApS

                     

Efter anbefaling fra en af mine trænere, har jeg prøvet denne alternative behandling og jeg må sige, at jeg er fuld af forundring og er ganske imponeret.

Jeg har døjet med hovedpine i flere måneder (hovedpine, som varede hele dagen eller flere dage i træk), og som gjorde at jeg begyndte at trække mig socialt, fordi jeg ikke kunne overskue “larm”.

Jeg har prøvet alt for at få de vedvarende smerter væk: nye briller, nakkemassage, helkropsmassage, cupping etc. – intet har hjulpet.

Jeg fik 5 NEO behandlinger. Efter 2 gange var min hovedpine væk….. og den kom ikke tilbage, – andet end at den dukkede op nogle timer efter min 3. behandling. Derefter har jeg INTET mærket til den.

Jeg kan ikke forklare, hvad NEO behandlingen gjorde, for jeg sad bare i dette fredsfyldte rum, hvor NEO maskinen var, og slappede af i en time, men – i min verden – er der mere mellem himmel og jord som ikke kan forklares.

Jeg kan på det varmeste anbefale behandlingen. Jeg er både imponeret og taknemmelig for, at jeg har fået mit “liv” tilbage.