Mit navn er Bastian Blaafalk

Jeg er uddannet Movement and Mobility (M:A:M) træner, Crossfit Level 1 trainer og klub- og skiinstruktør (BSI1), samt styrke og konditions træner.

Jeg tilbyder personlig træning med indbygget Movement and Mobility træning og kostvejledning, samt Online Coaching.

Jeg er elite sports udøver, og har gennem de seneste 8 år været en del af det danske alpine ski-landshold. Jeg har boet i Vermont, USA fra 2016-19, hvor jeg trænede og studerede, hvilket har givet mig den grundlæggende viden om kost, træning og sammensætningen af træningsplaner.

Jeg er 100% sikker på jeg kan få dig frem til dine mål! Om det er skadesforebyggelse, genoptræning, vægttab eller bare det at komme i bedre form og få gang i kroppen.

Mine træninger er baseret på musklernes relation til organerne og kroppens naturlige bevægemønster.

Mit navn er Helle Blaafalk

Jeg er uddannet sportsmassør, zoneterapeut, akupunktør samt Lifting Gua Sha® behandler, der er mit primærer felt.

Jeg har en fortid som eliteidrætsudøver, bl.a. har jeg i 8 år deltaget på det danske landshold i faldskærmsudspring og dyrket trampolinspring. Løber maraton, klatrer både i naturen og på væg, ror havkajak, og dyrker landevejscykling og gravelbike.

I mine behandlinger tager jeg udgangspunkt i hudpleje produkter og kosttilskud fra Jeunesse Global og struktureret vand fra Addit Water.

Lifting Gua Sha® er en unik behandling med Rosenquarts, cupping, akupressur, ansigtszoneterapi og massage, samt lymfedrænge, der har en foryngende og opstrammende effekt på huden.

Jeg er uddannet af Mette Brandt, og i linket herunder, kan du læse hvad journalist Maria Andersen skrev om behandlingen hun modtog af Mette.

https://cosmobody.dk/?url=cosmobody.dk&id=949

Hvordan kroppen fungerer har altid interesseret mig, og det at have det godt rent fysisk, har en kæmpe indflydelse på det mentale plan.

Vand har haft min interesse i mange år, derfor var mit møde med Addit Water, struktureret vand og Naturlig Energi Optimering, en stor oplevelse. Ud over fysisk træning, er det også vigtigt at være hydreret med vitalt og energirigt vand.