Jacob Lloyd Palsgård

Fysioterapeut og kropsterapeut med speciale i energiblokeringer.

  • Stifter & Medejer af Better Balance by Palsgaard
  • Uddannet Fysioterapeut & Kropsterapeut m. speciale i energiblokeringer
  • Udvikler af behandlingskonceptet FysioEnergi Terapi
  • Mentor for professionelle sportsfolk og erhvervsfolk
  • Udbyder af Workshops og Bootcamps
  • Konsulent og sparringspartner for Addit Nature
  • Underviser og formidler af Addit’s Natures NEO Concept
  • Erfaring fra mere end 5.000 behandlinger 

Jeg begyndte som behandler for 7 år siden og har siden 2013 uddannet mig til fysioterapeut og kropsterapeut med speciale i energiblokeringer. I løbet af de 7 år har jeg opbygget erfaring fra mere end 5.000 behandlinger og skabt mit eget behandlingskoncept, som jeg kalder FysioEnergi Terapi.

Et forløb hos mig er for dig, der også tror på at det fysiske, psykiske og mentale spiller sammen, når vi prøver at forløse vores individuelle potentiale. Hvad enten du vil være smertefri, forløse gamle traumer og skader eller arbejde dig ud af uhensigtsmæssige overbevisninger og begrænsninger, kan jeg hjælpe dig.

Jeg er i mit arbejde intuitiv i mit møde med dig, og mine behandlinger tager afsæt i en holistisk tilgang, hvor jeg arbejder med at skabe balance i kroppens systemer og energier. Med en systematisk, men individualiseret tilgang med dig i centrum, hjælper jeg via kropsbehandlinger og samtaler dig med at forløse de energiblokeringer, der opstår i kroppens systemer både fysisk, psykisk og mentalt.

Det har fået mine klienter til at opleve en større følelse af frihed samt mindre smerte i deres hverdag – både fysisk, psykisk og mentalt. Det har skabt større livskvalitet og livsglæde og derigennem bedre resultater med deres individuelle mål og ønsker – både indenfor sport, erhvervsliv og familieliv. 

Jeg har en baggrund i elitefodbold og finansverdenen inden min vej ledte mig hen imod fysioterapi, energibehandling og kropsterapi. Jeg bruger mine tidligere erfaringer fra elitesportsverdenen og forretningsverdenen konstruktivt i mine forløb, og det giver mig indsigt i at forstå den verden du kommer fra. Derudover er jeg stolt familiefar og forstår samtidig presset, man kan opleve ved at få hverdagen til at hænge sammen – alt det bruger jeg til at skabe forløb i øjenhøjde og med dig i centrum.

Book tider on-line her:

https://system.easypractice.net/book/better-balance-by-palsgaard

Pris

1 Behandling = 850 kr. 

5 Behandlinger = 4000 kr. 

10 Behandlinger = 7000 kr. 

Der gives 10 % rabat på ovenstående priser, når man samtidig har et NEO forløb